Donec pretium vulputate

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Libero volutpat sed cras ornare arcu dui vivamus. Ac felis donec et odio pellentesque. Amet massa vitae tortor condimentum lacinia quis vel.

KLANTADVISEUR LANDELIJK

Wat ga je doen?

Enim neque volutpat ac tincidunt vitae semper quis.

BUTTON LABEL

We vinden het belangrijk dat:

  • Je fulltime beschikbaar bent voor de training van twee weken;
  • Je geen vakantie gepland hebt tijdens de training en de daaropvolgende 2 maanden;
  • Je minimaal 18 tot 24 uur per week beschikbaar bent;
  • Je twee avonden per week en een zaterdag per drie weken kunt werken;
  • Je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst;

.

BUTTON LABEL

Phasellus egestas

Risus ultricies tristique nulla aliquet enim tortor at auctor urna. Quis commodo odio aenean sed. Nibh tellus molestie nunc non blandit massa.

BUTTON LABEL

Egestas maecenas

Urna molestie at elementum eu facilisis

Hanna, CHO bol.com Nederland

Ik vind het werken in de klantenservice bij bol.com erg leuk! Ik merk dat er veel variatie zit in het werk, door de verschillende klanten die je spreekt. Geen enkele dag en klant is hetzelfde en ik vind het fijn dat er een informele sfeer hangt, er is altijd ruimte om een grapje te maken! Hier maak ik dan ook graag gebruik van. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om door te groeien, inmiddels ben ik Junior Trainer voor het klantteam bol.com, en ik vind het super om nieuwe collega's op te leiden om te knallen in de lijn! Ik voel mij hier helemaal op mijn plek.

Read more

Clinton, team captain bol.com Nederland

Werken bij Netino voor bol.com is super tof! Er heerst een prettige sfeer die aanstekelijk is. Daarnaast is communicatie een belangrijke factor voor mij en gelukkig zijn mijn collega’s altijd goed communicatief. Dit zorgt voor een goede verbinding met als gevolg dat ik mijn werkzaamheden met helderheid en plezier kan uitvoeren. Wat ik ook zo fijn vind van hier werken is dat ik de mogelijkheid krijg om te focussen op mijn zelfontwikkeling, gezien er veel doorgroeimogelijkheden zijn. Werken bij Netino voor bol.com is werken op je gemak!

Read more

Damien, coach bol.com Nederland

Het werken voor bol.com bij Netino vind ik echt top! De afwisseling in het werk vind ik superfijn en geen enkele dag is hetzelfde hierdoor. Je kan jezelf echt verder ontwikkelen en meer bereiken dan alleen in de lijn aan het werk zijn wanneer je deze ambities hebt. De sfeer onderling is relaxt, maar er moet natuurlijk wel gewerkt worden om klantharten te veroveren. De gesprekken met de klanten zijn in 99% van de gevallen superleuk en het uitdagende eraan is om juist klanten die niet vrolijk binnenkomen weer met een gerust hart te laten vertrekken.

Read more

Moraya, service expert bol.com Suriname

Werken voor Netino vind ik echt leuk. Je hebt veel leuke collega's van alle afkomsten, dat maakt Netino nog leuker. Naast het leuke werk bieden zij ook flexibele werktijden en houden zij rekening met dat je studeert of niet. Zo kan ik mijn school en werk goed combineren. Ook biedt Netino de mogelijkheid om te groeien binnen het bedrijf.

Read more

Leandro, team captain bol.com Suriname

Werken bij Netino heeft mij de mogelijkheid gegeven om mezelf beter te ontwikkelen en de kansen gegeven om door te groeien. Ik ben gestart als service expert en mocht al heel snel doorgroeien tot team captain. Een hele toffe baan en kan oneindig veel leren elke dag, verschillende karakters van mensen begeleiden en coachen die gezamenlijk allemaal de klanten harten veroveren. Uitdagingen zijn voor mij een bron van motivatie en zo kreeg ik ook de kans en mogelijkheid om nog verder door te groeien als Delivery Manager in opleiding. De informele werksfeer en waar je jezelf mag zijn, is voor mij thuiskomen van thuis.

Read more

Xiomara, Teammanager Suriname

I have been working at Webhelp since 2020 and took on the challenge of growing rapidly. This was a great opportunity to develop myself further. I learned a lot about myself and gained a lot more self-confidence as a result!

Read more